Пелюстками квiтiв

Зіркою в небі мій шлях вистилаєш,
Сенс у життя ти мого розкриваєш.
Крила даруєш, душу відчуєш,
Як тільки можеш, ніжно цілуєш,
Лиш ти одна так ніжно цілуєш.

Приспів:
З тобою я, зі мною ти,
Цим почуттям крізь роки зігріті.
Навік моя, навіки твій,
І ми одні є у всьому світі,
Любов в душі пелюстками квітів.

Рідна, кохана, знай, ти – моє сонце,
Тільки для тебе у світ мій віконце.
Вірою грієш, серцем волієш,
І дню новому щиро радієш,
Лиш ти одна так щиро радієш.


Рецензии