В твоiх очах я бачу себе

А твої очі кольору неба,
З тобою поруч – більше не треба.
Люблю тебе до сліз і до болі,
Без тебе я, як птах у неволі.

Приспів:
В твоїх очах я бачу себе,
Там цілий Всесвіт, там свобода,
І почуттів там позолота.
В твоїх очах я бачу себе,
Такі близькі, такі жадані,
Я в них тону, як в океані.

В твоїх очах у серце віконце,
Для тебе світ цей, тобі це сонце.
І тільки ти відчуєш, як краще,
З тобою легше, де було важче.


Рецензии