Два птаха

Два птаха в небі, як дві рідні душі,
Любов-потреба, нема межі.
Все, що їм треба, своє щастя знайти,
Два птаха в небі – це я і ти.

Приспів:
І де б я не був, поруч ти,
І де б ти не була, поруч я,
Ми, як два крила.
Зійшлися в один всі світи,
І втрачені знайшлись відчуття,
Все любов змогла.

У серці вірність і надія живе,
Любов-покірність, і може все.
Дні неймовірні, що моє – те твоє,
Коханню вірні, в нас сила є.


Рецензии