Там, де сонце

Я не хотів, я не чекав,
Але свої у долі мрії.
Тебе зустрів і покохав,
І почуття це серце гріє.
Життя набуло інший сенс,
В новому ритмі закрутило.
Так вийшло волею небес,
Твоя любов – мої вітрила.

Приспів:
Там, де сонце – там я і ти,
Там, де сонце – завжди живе любов.
Там, де сонце – сплелись світи,
Там, де сонце – ми відчуваєм знов.

Кохати, знаю я – не гріх,
На двох у нас одна стежина.
Тебе впізнав серед усіх,
Тепер для мене ти єдина.
І знов приходить новий день,
Приносить щастя нам на крилах.
Міцний навіки наш тандем,
Твоя любов – моя є сила.


Рецензии