Пiд сузiр! ям Щастя

Ми зустрілись з тобою,
Вмить одяглась душа любов'ю.
Полетіла, наче птах,
У небесах.
Кличе світ за собою,
Знов прагнуть почуття на волю.
Ім'я Щастя на вустах,
Мрія в руках.

Приспів:
Під сузір'ям Щастя,
Перехрещені зап'ястя,
Одним цілим стали ми.
І все, вірю я, нам вдасться,
За кохання нам воздасться,
Лиш як можеш, обійми.

Я не знаю, як треба,
Та лиш в коханні є потреба,
Все сильніше назавжди,
Не підведи.
Очі кольору неба,
Не бачу сенсу я без тебе.
Не дістати висоти,
Якщо не ти.


Рецензии