По зiркам

Я до тебе йду
Крізь тумани, дощ і вітер.
Знаєш, я люблю,
Більш таких нема у світі.
По зіркам мій шлях,
В них я бачу твої очі.
Щастя, як маяк,
Я його торкнутись хочу.

Приспів:
І нехай все буде, як буде,
Була би тільки ти поруч.
В тобі відчув я опору,
З тобою сонце усюди.

Я до тебе йду,
Ти важлива, ти жадана.
Сто доріг пройду,
Ти одна навіки дана.
По зіркам мій шлях,
А попереду майбутнє.
Вірю в неба знак,
Це кохання незабутнє.


Рецензии