Навч ться

Навчіться не дзвонити
Тим, хто зовсім не дзвонить.
Навчіться говорити
З тим, хто мало говорить
І не думайте про тих,
Хто не думає про вас
І забудьте ви про всіх,
У кого вогонь погас.
Перестаньте чекати
Тих, хто вас не чекає,
Не треба закликати
Хто їдти не бажає.
Навчіться не любити
Образ чистої краси,
Спробуйте розучити
Де тиша, де голоси.
Спробуйте добро знайти
І не завтра, а уже.
Навчіться тих берегти,
Хто і вас теж береже.


Рецензии