Царство Боже

Товар —
товариші?
Та ви із чарки —
чару?..
Ви в чартер?
Тверезий я,
я з практики.
Товарять вами
геть загибленьки-багатики.
Я з Бога — і любові,
й дару, і удару!
А ви балакайте.



Без Царства Божого, без практики
серед Галактики
два злочини узаконені —
соціалізм й імперіалізм;
ви не молились, не просили
й серцем
не плакали?
То звідки
втішені??
Їжте, посипте перцем,
і — балакайте, балакайте…



Правду Павлову
в мудруваннях розтрощили?
Правду від Бога у художнім —
замовчали?
вище сили?..
Твереза — Божа практика,
дає Себе й галактику,
ще й дух новий!
А ви балакайте-балакайте…

22.10.2018, автобус


Рецензии