***

*   *   *


              «Не так хай буде між вами…»
                Мт.20:26


                «Панщина — безвольність і страх перед паном, що узаконив
                несправедливість
                і живе в розкоші за рахунок збіднення людей, торгуючи їхнім
                життям...»
                Зиновій Свереда


Слово, дозволь
стати на виднім?
Служитель — це чернець
чи в чорнім
а чи в білім
                виді??


Любимий в серці!
закриймо всім пастки:
бо я не пан


і не паную
лиш навпаки:
Тебе люблю
людей люблю
не того, що за спинами —
                панує…


Хто серце чує?
Хто впав у мислення — є все неточне,
безочне, брате.
Не з Тебе, Йсусе, а з нього черпають...
і ходять пити брати

22.10.2018,
метро


Рецензии