У город в росте кор ння...

*   *   *
У городів росте
коріння
до боріння
я усміхаюсь
і Бог вийма мене
із мук творіння
я ж бо не сам виймаюсь.



Боже!
Дай хоч Божу крихту!
А чоловік?
Він сам вміє — в смирення?
Чи знають??
            Приморені —
хто в мікрофон аналоговий
звука живого
протягає.

12.10.2018


Рецензии