Разом з братами жито жали

Коли мы вчили рідну мову,
Щоб не забути хто ми є.
То не відчули в тому змову,
Тих, хто не сіє – не кує.

Разом з братами жито жали,
Та будували дружній мир.
Навколо спільним все вважали,
Та хтось сказав, що то був тир…

То ж почалися перегони,
Брудні тарганячі біга…
І всі ламали перепони,
Натомість відростив рога.

Щоб битися на смерть з братами,
За волю, що не та, що є.
Усі чужі, проте с кутами,
Та спільне сонце не встає…
                Мариуполь


Рецензии