М лен ум

   Міленіум
   Поема


1

а на усіх —
за два дні
сніг


так ще не зиркали
грубе
і лагідне
начала
навіть собака
захотів був
             отрясти
од тої
повноти
що
в мене
впала...


я їздив в соснах — ах!
на соснах тих —
чекань розмах!
поліц-авто
блиск-блиск-блискалось
і в листопад вже геніальне
не писалось


і чиста мова
наперед не відчувалась...


хоч на усіх —
за два дні
сніг


 
2

«все бляха-муха так
                як є!»
хтось це
пішов
до лоба
вставити
печатку


...вдалось
вдалося
прозвучати


торкнулась
музика


на воронах
фронтонах
на усіх — за два дні
сніг!


міленіали
роблять трамплін
на своїй крові
торкнулась музика
але у їх любові


3

о вільна музика
іде на
верхи сосен
о вільна музика
і дух людей
підносить!
о Сонце слова
що одне на всіх
і тілом сосни
так — почують
                сніг!
те — знає сніг:
о це любов!!
              в усіх

23.11.2018,
Київ


Рецензии