Укусi мяне камар

Укусіў мяне камар,
Крывасмок, у самы твар.
Лупцануць бы мне яго,
Знішчыць ворага свайго.

Толькі, як яго злавіць,
Колькі будзе злодзей кпіць?
Ды распухла ўся  шчака,
Быццам, як у хамяка…

Счырванела і свярбіць,
Ён жа, гад, усё гудзіць! 
Ой, няма спакою мне…
Будзе пляма на сцяне.


Рецензии