У Пятра была каханка
Развядзёнка, звалі Ганкай.
Прыгажуня – не адняць!
Знаўся з ёй гадоў мо пяць.
Абяцаў любіць навекі
І дарыў ёй зоркі, рэкі…
Ганка верыла яму –
Ды не розуму свайму.
Забяжыць калі бывала,
Як той заяц, бо чакала,
І падорыць ёй любоў –
Ды й да жоначкі дамоў!
Свидетельство о публикации №119012703781
Лидия Жидко-Зенькова 02.03.2019 20:19 Заявить о нарушении