Бабуся

За обрій сонечко сідало,
Бабуся казку сповідала
Своїй онуці про життя,
Як не піти у небуття...

Що треба з сонечком лягати
та з позаранку прокидатись -
Гусей до гаю проводжати,
До дому - прийдуть вже самі.

Що треба вчитися прощати,
за себе - вміти постояти!
Одежу гарну одягати
В неділю, щоб до церкви йти!

За обрій сонечко сідало,
Бабуся казку сповідала
Своїй онуці. Ті слова -
її бабуся - їй казала,
Як заповіт передавала
Своїй  онуці - у віка...


Рецензии