Милэш була ике торле
Кызылы ;эм карасы.
Сойгэн ярлар артта калды
Бик куп хэзер арасы.
Милэшлэр бит тэлгэш -тэлгэш
Булып тулышып пешэ .
Сойгэн ярлар онытылмый
Барыбер искэ тошэ .
Кара милэш, кызыл милэш
Бик аерыла тэмнэре.
Сагынып искэ алына
Уткэн яшьлек коннэре.
2019...гыйнвар
Свидетельство о публикации №119012605440
Джанаев Илья 26.01.2019 15:03 Заявить о нарушении