Уйларымда син генэ
Тоштем су буйларына.
Су буйларында йорегэндэ
Син генэ уйларымда.
Каз канатын сипсэн эгэр
Казлар була кубрэк.
Сине генэ уйлыймын мин
Онытылмыйсын бигрэк.
Каз канаты торле -торле
Бар аклары, карасы.
Сагынудан янам, коям
Бар микэн бер дэвасы.
2019 ,гыйнвар
Свидетельство о публикации №119012605218