Як ведмедi в селi побували

Не було таке, чи було -
три ведмеді їхали у село,
влаштувать хотіли собі бенкет,
а для цього треба купити мед.

На дорозі стали чекать авто,
та чомусь не хоче везти ніхто!
Попросили в дядька велосипед,
пояснили - треба купити мед!

Тільки дядько в ліс дременув,
і про мед нічого не чув,
кинув навіть велосипед,
не почув також про бенкет!

Вслід гукали, тільки дарма,
дядька того й сліду нема.
та лишився велосипед -
буде чим поїхать по мед.

Як приїхали вони у село,
ой що сталося там, що було!
Геть втікали старі і малі,
був великий переляк на селі!

А ведмеді мовили про бенкет,
і про те, що хочуть купити мед!
Вслід гукали, тільки дарма,
бо людей вже й сліду нема!

Не було таке, чи було -
більш вони не їздили у село.

25.01.2019


Рецензии