Мелод я сн гу

   Мелодія снігу


Сніг скрипів люто,
і сніг рипів –
           весело...
Ще мить –
    і серця
погукають
              до весен!


А хто серцям вгодить?
Та – рай невідходний...
В негоду, що – ходять?
Ого!
ще як ходять!!


Яке в тебе серце –
так Бог, такі
        і походи.

25.01.2019


Рецензии