водне
Тому що ти його не хочеш полишати
Блукає погляд барвами кімнати
Нічого не врятує, все можливо.
До океану, певно, плисти цілу вічність,
Проте це байдуже, адже твоя безмежність
Бунтує і не вірить в незалежність,
А вірить в логіку. Ти повторив це тричі.
Мій хаос слів знімає заборони,
Мій серпень не відпустить тебе довго,
Мені вже час. Збираюся в дорогу.
Мені вже час долати перепони.
Редагувати відстань між містами,
Стікати по тобі сосновим соком,
Відкрити рани, збавити висоти,
Помножувати відстань поміж нами.
2015?
Свидетельство о публикации №119012410436