Все дуже просто...

Все дуже просто, бачиш?
Завірюха ховає собой тротуари...
Сніг пухнастий, тане на щоках, ти наче плачеш...
А небо дарує хмари...
Все дуже просто, не думай...
Думки, що доросліші то складніше...
Ми біжимо колами, долі розтріскані, ми люди...
Чи добре там де тепліше?

Все дуже просто, тягне до моря...
Ти колись бачила як чайки пірнають?
І коли ти стоїш і дивишся на хвилі - немає горя...
І вітер солоний тебе обіймає...
Все дуже просто, хіба що,
Забагато химерних кордонів...
Ми створили їх самостійно, намагались як краще...
Не вистачає чиєїсь долоні...

Все дуже просто, просто...
Прийде весна десь за шість тижнів...
Зазеленіють каштани, цвітом білим вкриються абрикоси,
Стане легко і дивовижно...
Все дуже просто, так легше...
А поки що дивись, завірюха...
Сніг припиниться раптом, його скоро поменшає...
Хай він співає, ти просто слухай.


Рецензии
дуже сподобалось!дякую ВАМ!

Виктория 72   28.01.2019 01:40     Заявить о нарушении