Батькiвщина

Я так боюсь за Батьківщину,
у неї безліч ворогів.
Отож її я не покину,
хоч як би хто цього хотів.

У матерів тяжка буває
жіноча доля у житті,
ото як, знаєте, за гаєм
стоїть верба на самоті.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
І їдуть, їдуть з Батьківщини
сини в далекії світи,
вона ж не може навіть нині
бодай галасвіта піти.


Рецензии