9 травня
Святкують майже всі народи.
У нас в селі традиція така:
До могил воїнів дорога пролягла.
Пам"ятник стоїть на п"єдисталі
Воїнам, що життя віддали
У боротьбі з фашистами у війну,
Шану і уклін несем йому.
Ніхто не забуде воєнні роки
Бо в кожній родині загиблі сини.
Вони нам мир життям завоювали,
Щоб українці більше не страждали.
Свидетельство о публикации №119012110085