не бузина
цвіт калини сховав
під сорочку, мережану правдою,
допоки не визріє все
ні, ти не бузина
недолугий хтось
в груди ударив підступно
пасхальний стих передзвін
ні, ти не бузина
гроно калини розчавлене -
участь усіх, хто вдягатиме
сорочки, мережані правдою
ні, ти не бузина
Свидетельство о публикации №119012005559