Святому Иоанну Предтече!
Русское имя родное Иван!
Предтечи Господа Бога сан
Нам для познания Истины дан!
С радостию тебе вопием:
Радуйся народами почтенный
Радуйся от чрева матери
Благословенный
Радуйся ангелом прежде родов
Иоанном нареченный!
Радуйся Великий Иоанне-пророче
Душа петь благодарностью хочет:
Аллилуия! Аллилуия! Аллилуия!
Свидетельство о публикации №119012005288