С Крещением!
І чи тобі до мене треба йти?, -
Спитав Іван, а потім голуб з неба
Йому вказав: ти досягнув мети!
Ти охрестив Спасителя сьогодні
І виконав, що виконати мав...
А Він стояв, безвинний, благородний
У водах річки йменням Іордан...
"Мій Син улюблений, що я Його вподобав",
Почувся голос... з ними говорив...
І Дух Святий зійшов із неба в воду...
А Він нас спас... й себе не погубив...
Зі святом Хрещення, друзі!
19.01.2019
Свидетельство о публикации №119011909683