Так сонячно!
День розпочався... На душі
Не буде в вас хай сліз і гадості.
З Водохрещем! І хай вірші,
Й чудові види душу радують
Й полонять погляд... Серця стук
Нехай завжди звучить відрадою...
Й любов летить із рук до рук...
19.01.2019
Свидетельство о публикации №119011909674