Ведзьма злая

У нашай краіне ведзьма злая:
Людзі скачуць у фантаны,
Кураць шмат марыхуаны,
Не чытаюць, прылiпаюць
Да тэле і да рэкламы.
У асвеце- адны хамы,
У мастацтве-лігафрэны
 Усе робяць  побач  з мамай,
Cквапнай  тлустай чорнай дамай…


Рецензии