Танцы

Мы з табою дзеля моды
Робім танцы-карагоды:
Нашы велічныя годы
Дораць велькія выгоды.

Я танцую, як пятрушка-
Казлытаю каля вушка.
Ты танцуеш, быццам рак-
Вусамі паводзіш так.

Я румяная кабета,
Я танцую як ракета,
У маіх пальцах цагарэта,
У мяне іншая мэта,
Есць такая рыба кета,
Мая песенька не спета,
Я тваім жыццем сагрэта.

Мы з табою дзеля моды
Забавляемся з прыродай:
Нашы велічныя годы
Маюць велькія выгоды.

Я аддамся каб панюхаць
Ты прадашся каб патрухаць
Ен таучэ за проста так-
Бо галоуны Ен лайдак.

Мы з табою дзеля моды
Носiм велькiя бароды:
Нашы велічныя годы
Дораць велькія выгоды.
Я сяджу у сваiм клазэце
Ты друкуешся у газеце
Ен прылiп да нашых срак,
Бо навеу ен парадак...

Я румяная кабета,
Я танцую як ракета,
У маіх пальцах цагарэта,
У мяне іншая мэта,
Есць такая рыба кета,
Мая песенька не спета.
Я тваiм жыццес сагрэта.

Ручкамі і ножкамі,
Вочкамі і рожкамі…


Рецензии