Нашiй мамi-92!

Ще далеко мами до вiчностi,-
То,дивуючись,Сонце дивилось,
Що,спочатку морозного сiчня,
Тiльки мама на свiт зьявилась...

А життя дарувало радiсть,
Бо була на це Божая милiсть,
Бо пiзнiше:в кiнцi листопада,
Двое хлопчикiв народилось!

Побажань добрих квiтнуть слова
I на небi зiрки=прикраси,
Нашiй мамi лише 92,
Хай життям довгим радуе нас!


Рецензии