День довгий такий...

В пітьмах покидаю тебе,
Я вкрав знову серце твоє.
Нехай воно буде зі мной, -
Під ковдру сховаю з луной...

Луна з ранку собі піде,
А серце мене сбереже,
Бо як мені тугу спинить,
Щоб вовком луною не вить.

День довгий такий, прям біда,
З тобой нас єднає луна...
А сонце ми бачимо скрізь, -
Не варто воно твоїх сліз!

Ми п' ємо з тобою вино,
Таке ж воно темне як дно.
Таке ж воно терпке як доля,
Що разом спіткала обоїх

   19.01.19р.


Рецензии