Укр
Є вірним кожний вибір та маршрути.
І, знаєш, навіть з перших життя років
Не випадковий жоден з твоїх кроків.
Нічого взагалі в житті не бійся.
Те, що засмучує, жени до біса!
А те, що добре, ти приймай спокійно,
Настане час: воно тебе покине.
І буде усього іще чимало.
То ж дякую я за все те, що мала.
Та за все те, що зараз у процесі,
Я дякую тобі, мій любий всесвіт!
19.01.2019
Свидетельство о публикации №119011902788