Мила д вчина

З парасолькою дівчина мила:
Легка хода, очі шикарні,
Йшла до дитячої лікарні
Як це часто вона робила.

Може треба дочку провідати?
Сина побачити? Ліки купити?
Або комусь їсти зварити?
Може з лікарем пообідати?

Ні, не тому туди приходила,
Просто в душі оселилась любов.
Дарує дітям вона свою кров -
Донор лікарні - дівчина мила.


Рецензии