Сильн ше
У покару: більш все не цікавить.
Крім, напевно, смачної їжі
Та ранкової чашечки кави.
Не лишилося, наче, емоцій:
Вони зникли кудись з почуттями.
Ніби я у життєвім потоці
Усякчас їх губила з роками.
Може в них і немає потреби?
Може все цілковито вірно?
Бо ніщо не турбує вже тебе,
То ж душі спокій є безмірним.
Жодна біль та зневіра з печаллю
Більш до тебе не підкрадеться.
А якщо чогось не вистачає,
То тобі лише так здається.
Свидетельство о публикации №119011809599