Не знаю
Я про неї нічого не знаю,
Разом хочу пройти до кінця,
Так навіщо думками єднаю,
Наші душі, й самотні серця.
Нелегку подолали дорогу,
Власні маючи сімї колись,
Та думками тепер слава Богу,
Почуттями святими зійшлись.
А зима, ще лютує надворі,
Та у мене на серці весна,
Засліпило кохання всі зорі,
В серці добрім панує вона.
Хай роки пропливають мов хвилі,
Відбувається все, як у сні.
До вподоби твої очі милі,
Ти потрібна, як сонце мені.
Від хрещення зимі не багато,
Замітати у полі сліди,
Хай весною прийде в серце свято,
А зігрієш його тільки ти.
Я підтримки у Бога благаю,
Відведи від обох, нас, біду,
Може привид, так вірно кохаю,
Або щастя з тобою знайду.
Свидетельство о публикации №119011707774
Марина Владимировна Свиридова 17.01.2019 22:11 Заявить о нарушении
Виктор Худаков 4 18.01.2019 09:50 Заявить о нарушении
Марина Владимировна Свиридова 18.01.2019 10:01 Заявить о нарушении
Марина Владимировна Свиридова 18.01.2019 10:01 Заявить о нарушении