Шатланыч аказия

Эллэ кояш чыгырга ометлэнэ.
Болытлар арасыннан.
Ап ак карны кузэтергэ
Туктагач бураннар.
Эллэ кояш сагынганмы.
Саф чиста кар тослэрен.
Оч кон буран бирмэде бит.
Ачырга тэрэзлэрен.

Шатлана ул, елмая ул.
Кузлэрне чагылдыра.
Кышкы кондэ бик сирэк шул
Шатланыч аказия.


Рецензии