Вот такие бандеровцы

Ось такі є бандерівці!

Цілував  патриотично,
Прапор бандерівський,
Придивився а під фарбою,
Прапор більшовитський.

Кричав "Слава Україні"!
Хлопець  смачним басом
Накричався й перестав
Як не платять бакси

Та коли побачить знову
Бакси він красиві
Заспіва він як Киркоров!   
Навіть,  Гімн Росії

Ось такі в нас в Україні!
Живуть і  бандерівці,
Продадуть і рідну матір,
За грошей папірці,

автор Широков А.А. 16.01.2019 г Киев Украина


Рецензии