Былий янгол
Дім надії
Сонце в мрії
Вітер віє в далені
В круговерті море
Мліє райдуга у
Висоті і джерельце
По камінням розгорта
Зірковий шлях
Де до вкола білий
Янгол в ориолі проліта
В сподівані і задумі
Лебідь білий там пливе
В водоспаді бавляться дельфіни
І русалка у красі своїй в
Вертуозі образ мрії і доріжка із троянд
Лине час лиш небо голубее
Хмари білі у росі
Вкучугурах квітка тліє
Сад розкинувся в вісні
В ліс веде доріжка з мушлів
Старовине місто мудриців
В верховіті образ в ориолі
Білий янгол в марині
Йде в туманій димці в
Сподіваннях парк розквіт
Дощь іде і хмари плачуть
Розквіта до вкола все
Пахне сіном на уз лісі
Вітер віє запах квітів чуть
У роздолі сакура розквітла
Цвіт калини дивовижний
біле мариво троянд
Лиш вулкан в завісі кольоровій
В райдузі тропічнії стежки
Зорянее небо шлях в нарузі
Брама в перлах над усе
Десь в ткмані чути гуркіт
У долині янгол в ориолі
Білий на доріжці із троянд
При надії в мріях віє
Дім доріжка в бузині
Свидетельство о публикации №119011507873