Erste Bank Hedgehog Squirrel Commercial Song

Жизнь всем дарит снова
Подарок от небес
Прекрасный, яркий, новый.
Только не тебе.
На пути алмазы,
Золото и стразы
До распахнутых дверей,
Но не до твоей
Открытой посильней.
Крепись! Держись!
И пусть дорога длиною в жизнь.
Глаза не закрывать!
Пусть будет ветер задувать,
Одно лишь только надо знать:
Дождь может белым снегом стать.
Он должен белым снегом стать.

Оригинал:

So this life is giving
Everyone a present
Beautiful, shiny and new.
Everyone but you
Golden ribbons, diamonds
Line everyone's path
That leads to wide open doors.
Everyone's but yours
Wide open doors…
Hold on! Keep on!
Even when the road seems very long.
Open your eyes!
Even if it's cold now,
There's one thing you should know:
Rain will turn into snow
All the rain turns to snow.


Рецензии