Сн г де... П вн сп вають...

Сніг іде... Півні співають...
Знову ранок нас вітає...
Тож нехай він буде добрим
Кожному із нас!
Люди сплять... Собаки лають...
Снігом землю накриває...
Скоро на селі світає,
Тож у добрий час!

10.01.2019


Рецензии