Сезсез кыен, дусларым

Тау югары, тау югары,
Тауга менэсем килэ.
Тауга менеп, аска карап ,
Сезне курэсем килэ .
Тан аткач та жэй конендэ
Кояш чыга иртэдэ.
 Сез- дусларым булганда
Кирэкми бит берэу дэ.
Тау югары, менеп булмый,
 Менсэн - тошуе кыен.
 Доньяларда сез ,дусларсыз,
 Яшэулэре бик кыен






14.01.2019


Рецензии