Шомырт кузем

Шомырт кара кузлэренэ
 Бер тутырып карыймчы.
Кузендэге серлэренне
 Узем укып алыймчы .
Кара бодрэ чэчлэренне
Сыйпыйм эле туйганчы.
Кузлэренэ карыйм эле
Кунеллэрем булганчы.
Бодрэ чэчен, кара кузем,
Син бит минем бергенэм.
Кунеллэремэ охшадын
Янымда бул гел генэ.


Рецензии