Аккан сулар кире кайтмый

Тау астыннан чыккан чишмэ
 Еракларга ургылып агадыр.
 Яр буендагы агачлар
 Саубуллашып каладыр .
 Аккан сулар кире кайтмый,
 Еракларга китеп барышы.
Тыныч кына ага шулай
Безнен гомернен агышы .
Чишмэ ага тау астыннан
Челтер- челтер итэдер.
Аккан сулар кире кайтмый
Гомер шулай утэдер.





14.01.2019


Рецензии