Жилэкле сою

Эйдэ, иркэм, алып барам
 Урманнарга жилэккэ.
Кызарып пешкэннэрен жыеп
 Бирермен мин булэккэ .
 Кызарып пешкэн жилэкне
Тизрэк жыярга кирэк.
 Ярларны яшь чагында
 Соеп калырга кирэк.
Ярларнын бар чибэрлэре
 Жилэк кебек пешкэне.
Пешкэн жилэк тосле
 Авызда эрегэне.



15.01.2019


Рецензии