Аклы ситса кулмэгем
Итэклэре чигуле.
Кыз эзерме чыгарга-
Егет аты жигуле .
Аклы ситса кулмэгемнен
Биллэре борелмэле.
Ата анадан калган йола
Елама бирешмэле.
Аклы ситса кулмэгемнен
Тар икэн изулэре.
Егет алырга килде
Авыр ла китулэре.
Аклы ситса кулмэгемнен
Озын икэн буйлары.
Яшьлэргэ бэхет телик
Котлы булсын туйлары.
13.01.2019
Свидетельство о публикации №119011503439