Лотос
Трава біля озера зелена блищить,
Мов оксамитом укрита поляна,
Там квіти барвисті та дерево п"яне.
Дерева старенькі ростуть в низині,
Друг-дружку підтримують наче вони,
Лілеї в центрі озера пливуть,
Немов рожеві кораблі із дна ростуть.
Корінь лотоса находиться в землі,
Стебло водяної лілеї занурено у воді,
Сама квітка на поверхні плаває,
Ніжно рожевим цвітом нас радує.
Лотос то священа квітка сходу,
Вона є символом східного народу.
Свидетельство о публикации №119011405367