Кубэлэк кунеле булма

Кубэлэклэр очып уйный
 Жэйге матур коннэрдэ .
Кубэлэк куна чэчэккэ ,
Э мин карыйм кемнэргэ.
 Кубэлэклэр ирекле ул,
 Торле чэчэккэ куна.
Кунып торле чэчкэгэ
Кубэлэк кебек булма.
 Кубэлэккэ ярый диеп,
Безгэ алай ярамас.
 Алай да кайберэулэр
Ярамыйга карамас.




12.01.2019


Рецензии