Пит Хейн. A diplomatic compromise

  Дипломатический компромисс
 
Один мой знакомый
все горы своротит
и все разногласья
уймёт:
вещает, что Богу
не смочь не одобрить,
творит же, что рад тому
чёрт.



**********************
Piet Hein.
A diplomatic compromise

A fellow I know
can get mountains to move
and all opposition
appeases:
he preaches what God
cannot help but approve,
and does
what the Devil he pleases.


Рецензии