Хислэрем суыныр...
Яфрак курсэн хэр талда.
Яннарыма килеп йоремэ
Сина урын юк анда .
Кырлардагы чэчэклэргэ
Кояш нурларын сибэ.
Син барыбер башканыкы
Кунелем нидер сизенэ .
Кырлардагы чэчэк сулыгыр,
Таллардан яфрак коелыр.
Мин синнэн аерылгач,
Хислэрем минем суыныр .
02.01.2019
Свидетельство о публикации №119011200240