Тозэт хатан...

Гомер иткэн чакта хаталана,
 Купме ялгыша бу кунел?
Ялгышларны тозэту очен
 Беркайчан да сон тугел.
Гонахсыз беркем дэ юк,
 Дурт аяклы ат та абына.
 Ялгышларын танучылар
 Бер Ходайга табына .
 Язмышлардан узмыш булмаса да,
 Хаталардан кирэк арыну.
Эллэ ничэ еллар узгач
Кемгэ кирэк синен ялвару.


Рецензии